Over MijnIpAdres.org

Allereerst, privacy

Deze website gebruikt geen cookies, geen social media plugins, geen statistieken scripts van derden, geen reclame (ads). Hier wordt niets verkocht. Om toch te weten hoeveel keer deze site wordt bekeken, bekijk ik de server logs. Alleen ik (en in theorie) de hoster van deze site hebben toegang tot deze logs.

Waarom deze Site?

Begon ooit als een eenvoudige pagina die het IP adres laat zien van degene die contact met de site maakt. Maar gaande weg dacht ik, laat wat meer vertellen. Ik gebruik het Internet veel, en heb ook van het Internet kunnen leven, gedurende een periode in mijn leven.

Internet bleeeeh

Het Internet is natuurlijk een prachtig instrument voor ons, maar er zijn maars. Een beetje veel maars. Na een "aanvaring" met een erg grote commerciele partij op het Internet ben ik kritischer geworden over het "huidige" Internet. Ik voel al enige tijd de behoefte om op bescheide wijze mijn persoonlijke duit in het Internet zakje te doen. En dat gaat deze site worden.

De Onderwerpen in de toekomst

De onderwerpen die ik wil aansnijden in de toekomst zullen zijn; Privacy, wet en regelgeving, en vooral de invloed die grote commerciele bedrijven hebben op informatie voorziening. Nja, dat is het plan. Al is het alleen maar om mijn eigen gedachten een vorm te geven.

Omhoog